Rijbewijskeuringen in Serooskerke

Home > Inwoners > Nieuws > Rijbewijskeuringen in Serooskerke

Rijbewijskeuringen in Serooskerke

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 20 februari en 13 maart in De Zandput 5 in Serooskerke medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Afspraak

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300.  Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl.

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp met uw DigiD op mijn.cbr.nl Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten of via Regelzorg.
U beantwoordt de vragen en stuurt de verklaring naar het CBR. Binnen een paar weken krijgt u dan het Keuringsverslag dat de arts moet invullen.

Kosten

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen vanaf € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief vanaf € 60,00.

Bent u gezond, koopt u een digitaal formulier en kunt u snel een afspraak maken bij de keuringsarts dan is uw nieuwe rijbewijs snel geregeld. Is dit niet het geval dan kan het maximaal 3 of 4 maanden duren. Maak op tijd de afspraak.