Project Postcodestroom Grijpskerke

Home > Inwoners > Nieuws > Project Postcodestroom Grijpskerke

Project Postcodestroom Grijpskerke

Dit item is verlopen op 22-09-2017.

Postcodestroom Grijpskerke

We hebben de ambitie om als gemeente in 2050 energieneutraal te zijn. Dit is vastgelegd in ons Duurzaamheidsplan. Dat kunnen we niet alleen en we hebben daar onder andere de inwoners van Veere voor nodig om deze doelstelling te halen. Het postcoderoosproject op de loods Grijpskerke is een voorbeeld project waar inwoners en overheid samenwerken om de doelstelling te halen.

Wie kan meedoen aan Postcodestroom Grijpskerke?

In samenwerking met SAMAN starten we het project ‘Postcodestroom Grijpskerke’. Inwoners uit de kernen Aagtekerke, Domburg, Grijpskerke, Meliskerke, Oostkapelle, Westkapelle en Zoutelande kunnen meedoen met dit project.

Duurzaamheidsmarkt

Wilt u zelf duurzame energie opwekken, maar niet op uw eigen dak. Kom dan naar de duurzaamheidsmarkt op 21 september van 15.00 tot 20.00 uur in de gemeenteloods aan de Baayenhovenseweg 4 in Grijpskerke en laat u informeren.

Op de website Postcodestroom staat meer informatie over het project.