Project gebruik gemeentegrond

Home > Inwoners > Nieuws > Project gebruik gemeentegrond

Project gebruik gemeentegrond

Gebruik gemeentegrond

Op veel plaatsen gebruiken bewoners een stukje gemeentegrond zonder dat hier afspraken over zijn gemaakt. Vaak zijn bewoners zich hiervan helemaal niet bewust. Wij brachten het grondgebruik in kaart. Tijdens het project maken we afspraken met de betreffende bewoners.

Gemeentegrond is bedoeld voor algemene voorzieningen. Alle inwoners maken er gebruik van. Denk aan wegen, leidingen of aan openbaar groen. Groen- en reststroken zijn stroken grond van de gemeente zonder een functie die grenzen aan een woonperceel. Deze stroken grond zijn bijvoorbeeld niet belangrijk voor de verkeerssituatie of het straatbeeld. Deze stroken grond kunnen de inwoners in sommige gevallen kopen. We starten in de kernen Aagtekerke, Biggekerke, Grijpskerke en Meliskerke.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het Project Grondgebruik? Bekijk dan de projectpagina. Ook kunt u bellen met het projectteam Grondgebruik via telefoonnummer (0118) 555 281 of een e-mail sturen naar grondgebruik@veere.nl.