Nieuw klantcontactsysteem in gebruik

Home > Inwoners > Nieuws > Nieuw klantcontactsysteem in gebruik

Nieuw klantcontactsysteem in gebruik

Dit item is verlopen op 23-02-2018.

We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om de dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers te verbeteren. Daarom gebruiken onze medewerkers van het call center vanaf deze week een nieuw informatiesysteem voor klantcontacten.

De basis hiervoor is een zogenaamde Kennisbank. Hierin staan al onze producten en diensten plus een overzicht van veel gestelde vragen door onze inwoners en ondernemers. Verder staat hierin per medewerker in beschreven wat zijn taken en werkzaamheden zijn.

Met deze nieuwe technologie kunnen de medewerkers van het call center nu sneller telefonisch vragen beantwoorden. Verder kunnen ze nu eenvoudiger en sneller doorverbinden met de juiste persoon. Dit betekent dat onze klanten sneller en efficiënter geholpen worden.

Het systeem is ontwikkeld samen met de bedrijven SIM, HowAboutYou en de gemeente Beverwijk, die het systeem volgende week in gebruik neemt. We beginnen nu met het kanaal telefonie, in de toekomst breiden we dit uit met andere kanalen voor “klantcontact en interactie”.