Klantpanel

Home > Inwoners > Nieuws > Klantpanel

Klantpanel

Ook bij een gemeente is een klant koning. Dat moet in ieder geval het gevoel zijn van de burger die is langs geweest of heeft gebeld of heeft gemaild. Maar iedereen is anders en wat voor de één subliem is, kan voor een ander waardeloos zijn. Om toch een objectieve en optimale dienstverlening tot stand te brengen, willen we een klantpanel instellen.  Dat met de gedachte dat feedback nooit kwaad kan, zeker niet als het dient als instrument om voor beter te gaan.

Om dat te bereiken gaan we op zoek naar een groep inwoners die samen het klantpanel wil vormen. Deze groep krijgt per kwartaal een aantal vragen per mail voorgelegd. Beantwoorden kost enkele minuten en de verwerking gebeurt anoniem.

Opgeven

Wie mee wil doen kan mailen naar onderzoeken@veere.nl. Voor meer informatie: Suzette Hoogerheide via telefoonnummer (0118) 555398 of via email s.hoogerheide@veere.nl.