Groene Innovatieprijs gemeente Veere

Home > Inwoners > Nieuws > Groene Innovatieprijs gemeente Veere

Groene Innovatieprijs gemeente Veere

Groene Innovatieprijs Veere 2017

Dit najaar starten we met de Groene Innovatieprijs, een geldprijs voor innovatieve, groene ondernemers. Inwoners van de gemeente Veere kunnen ondernemers met een bijzonder duurzaamheidsinitiatief nomineren. De Groene Innovatieprijs Gemeente Veere, bestaande uit een geldprijs van € 10.000,- wordt vanaf 2017 jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve, groene ondernemer in de gemeente Veere. De ondernemer heeft in het betreffende jaar een bijzondere, groene innovatie gerealiseerd of in gang gezet die bijdraagt aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente Veere: een energie-neutrale gemeente Veere in 2050 en een volledig energie neutrale organisatie in 2030. Op verzoek van de Veerse gemeenteraad is de Groene Innovatieprijs Gemeente Veere geïntroduceerd. Met de jaarlijkse geldprijs wil men succesvolle duurzaamheidsinitiatieven in de regio waarderen en stimuleren.

De Groene Innovatieprijs Veere, bestaande uit een geldprijs van € 10.000, wordt uitgereikt aan de meest innovatieve, groene ondernemer in de gemeente Veere. Inwoners van de gemeente Veere nomineerden de afgelopen periode 15 Veerse ondernemers. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking op woensdagavond 20 december!

Wie wint de Groene Innovatieprijs?

De 15 genomineerde Veerse ondernemers!

• Bij Boone Meliskerke

Locatie: gemeentehuis te Domburg

Inspiratie filmpje

Algemene voorwaarden Groene Innovatieprijs

Als u meer wilt weten over de Groene Innovatieprijs, kunt u hieronder de Algemene voorwaarden bekijken.