Groene Innovatieprijs gemeente Veere

Home > Inwoners > Nieuws > Groene Innovatieprijs gemeente Veere

Groene Innovatieprijs gemeente Veere

Groene Innovatieprijs

Dit najaar starten we met de Groene Innovatieprijs, een geldprijs voor innovatieve, groene ondernemers. Inwoners van de gemeente Veere kunnen ondernemers met een bijzonder duurzaamheidsinitiatief nomineren. De Groene Innovatieprijs Gemeente Veere, bestaande uit een geldprijs van € 10.000,- wordt vanaf 2017 jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve, groene ondernemer in de gemeente Veere. De ondernemer heeft in het betreffende jaar een bijzondere, groene innovatie gerealiseerd of in gang gezet die bijdraagt aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente Veere: een energie-neutrale gemeente Veere in 2050 en een volledig energie neutrale organisatie in 2030. Op verzoek van de Veerse gemeenteraad is de Groene Innovatieprijs Gemeente Veere geïntroduceerd. Met de jaarlijkse geldprijs wil men succesvolle duurzaamheidsinitiatieven in de regio waarderen en stimuleren.

Nomineer een Veerse ondernemer!

Van 10 oktober tot en met 15 november 2017 kunt u, als inwoner van de gemeente Veere, een Veerse ondernemer nomineren. Een onafhankelijke jury beoordeelt vervolgens de nominaties en kiest de winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt in december.

Nomineren

Nominatieformulier

Inspiratie filmpje

Algemene voorwaarden Groene Innovatieprijs

Als u meer wilt weten over de Groene Innovatieprijs, kunt u hieronder de Algemene voorwaarden bekijken.