Beoogd nieuw college gemeente Veere

Home > Inwoners > Nieuws > Beoogd nieuw college gemeente Veere

Beoogd nieuw college gemeente Veere

Dit item is verlopen op 14-06-2018.

De onderhandelaars van de fracties SGP/ChristenUnie, DTV en VVD zijn blij naar buiten te kunnen brengen dat ze elkaar hebben kunnen vinden in een werkprogramma waarmee in de komende 4 jaar samengewerkt wordt.

Deze samenwerking is vorm gegeven in een werkprogramma, getiteld “Verder bouwen aan een gezond Veere”, dat op woensdagochtend 6 juni 2018 door vertegenwoordigers van de fracties is ondertekend.

De onderhandelingen hebben in een kort tijdsbestek, met respect voor elkaars standpunten, plaatsgevonden en met een goede inhoudelijke discussie. De weerslag daarvan is te vinden in het werkprogramma (PDF, 701 KB).

De sfeer was open, constructief en zo nu en dan vergezeld van humor.

Presentatie van het programma zal gebeuren op donderdag 14 juni 2018 tijdens een extra, door het presidium, te beleggen raadsvergadering. Daarin zullen ook de kandidaat wethouders worden benoemd.

Namens de fracties zijn dat:

• SGP/ChristenUnie:  A. (Arie) Schot, (tevens 1e loco burgemeester)
  • DTV:                        J.Y.W. (Marcel) Steketee (tevens 2e loco burgemeester) en
  • VVD:                        A.J.M. (Bert) van Halderen (tevens 3e loco burgemeester).

De fracties zullen voor het eerst op 14 juni tijdens de raadsvergadering inhoudelijk reageren op het werkprogramma.

Namens genoemde fracties,
A.W. (Ad) Maris