Aanvragen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Lees voor
Home > Inwoners > Nieuws > Aanvragen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Aanvragen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Dit item is verlopen op 21-07-2017.

Het einde van het schooljaar komt in zicht en dat betekent dat de aanvragen voor het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds verlengd moeten worden. Bent u ouder of verzorger van een kind dat sport via het Jeugdsportfonds of aan cultuur doet via het Jeugdcultuurfonds? Dan is het belangrijk dat u een nieuwe aanvraag doet voor het nieuwe schooljaar. Dat kan vanaf 1 mei.

Nieuwe aanvraag Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Er kan iets veranderen in uw situatie en daarom moet u ieder jaar een nieuwe aanvraag doen. Is uw kind al actief via een van de fondsen? Dan krijgt u begin mei een brief thuisgestuurd. Deze brief geeft u af aan uw intermediair. Die kan de aanvraag voor het schooljaar 2017-2018 verzorgen.
De fondsen verlengen in de zomerperiode alle aanvragen. Daarom is het handig het formulier snel in te leveren bij de intermediair. Als u dat doet voor 1 juli, is de aanvraag zeker afgehandeld voor de start van het nieuwe schooljaar. Doet u geen nieuwe aanvraag? Dan moet u de kosten zelf betalen.

Wij hopen dat ook volgend schooljaar weer veel kinderen uit gezinnen waar het geld voor deze activiteiten ontbreekt deel kunnen nemen aan sport- of cultuuractiviteiten .

Vragen?

Heeft u vragen over het verlengen van uw aanvraag? Dan kunt u terecht bij de intermediair; de persoon of organisatie die afgelopen jaar de aanvraag voor u heeft verzorgd. Als u niet meer weet wie dit is, dan kunt u contact opnemen met het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Zeeland via telefoonnummer (0113) 277 133.

Doet uw kind nog niet aan sport of cultuur en wilt u informatie over de mogelijkheden van het fonds? Dan kunt u de spelregels nalezen op www.jeugdsportfonds.nl of www.jeugdcultuurfonds.nl (regio Zeeland). Als u dan nog vragen heeft kunt u contact opnemen met telefoonnummer (0113) 277 133.
 

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps