Aanvragen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Home > Inwoners > Nieuws > Aanvragen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Aanvragen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Het einde van het schooljaar komt in zicht en dat betekent dat de aanvragen voor het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds verlengd moeten worden. Bent u ouder of verzorger van een kind dat sport via het Jeugdsportfonds of aan cultuur doet via het Jeugdcultuurfonds? Dan is het belangrijk dat u een nieuwe aanvraag doet voor het nieuwe schooljaar. Dat kan vanaf 1 mei.

Nieuwe aanvraag Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Er kan iets veranderen in uw situatie en daarom moet u ieder jaar een nieuwe aanvraag doen. Is uw kind al actief via een van de fondsen? Dan krijgt u begin mei een brief thuisgestuurd. Deze brief geeft u af aan uw intermediair. Die kan de aanvraag voor het schooljaar 2017-2018 verzorgen.
De fondsen verlengen in de zomerperiode alle aanvragen. Daarom is het handig het formulier snel in te leveren bij de intermediair. Als u dat doet voor 1 juli, is de aanvraag zeker afgehandeld voor de start van het nieuwe schooljaar. Doet u geen nieuwe aanvraag? Dan moet u de kosten zelf betalen.

Wij hopen dat ook volgend schooljaar weer veel kinderen uit gezinnen waar het geld voor deze activiteiten ontbreekt deel kunnen nemen aan sport- of cultuuractiviteiten .

Vragen?

Heeft u vragen over het verlengen van uw aanvraag? Dan kunt u terecht bij de intermediair; de persoon of organisatie die afgelopen jaar de aanvraag voor u heeft verzorgd. Als u niet meer weet wie dit is, dan kunt u contact opnemen met het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Zeeland via telefoonnummer (0113) 277 133.

Doet uw kind nog niet aan sport of cultuur en wilt u informatie over de mogelijkheden van het fonds? Dan kunt u de spelregels nalezen op www.jeugdsportfonds.nl of www.jeugdcultuurfonds.nl (regio Zeeland). Als u dan nog vragen heeft kunt u contact opnemen met telefoonnummer (0113) 277 133.