Vragen 4e kwartaal 2018 meldingen

Home > Inwoners > Klantpanel > Vragen 4e kwartaal 2018 meldingen

Vragen 4e kwartaal 2018 meldingen

Afgelopen december hebben de klantpanelleden de laatste vragenlijst van 2018 ingevuld. Deze vragenlijst stond in het teken van het maken van meldingen. Uit deze vragenlijst zijn verschillende resultaten gekomen. Ook hebben de leden verschillende tips gegeven.

Vragenlijst

In totaal hebben 29 klantpanelleden de vragenlijst ingevuld. 97% Van de klantpanelleden heeft wel eens een melding gedaan. 3% Van hen heeft nog nooit een melding gedaan. De meeste meldingen gingen over (defecte) openbare verlichting en bomen, struiken en andere groen. In beide gevallen waren dit 8 meldingen.

Meldingen

De klantpanelleden geven voorkeur aan een melding via de website (elektronisch formulier). In totaal is hier 9 keer voor gekozen. Dit vinden zij de makkelijkste manier. De respondenten die een melding hebben gedaan, zijn over het algemeen tevreden. Dit omdat zij (snel) een antwoord of terugkoppeling hebben gekregen.

Snelheid

De snelheid waarmee de melding is afgehandeld waarderen de meeste respondenten als ‘prima’. Alle respondenten zijn bereid een melding te doen wanneer dit nodig is.

Informatie

De meeste klantpanelleden ontvangen het liefst gemeente informatie via de Veerse krant. Opgevolgd door informatie per mail. Zij geven de voorkeur aan de Veerse krant vanwege de leesbaarheid, papieren versie en het snel bij de hand hebben. De voorkeur voor e-mail is om er zeker van te zijn dat ze de informatie lezen. De meeste klantpanelleden vinden het fijn om geïnformeerd te worden via WhatsApp of telefonisch op vervolg van de Gemeente App.

Tips

De meeste respondenten hebben tips gegeven voor het afhandelen van een melding. Een overzicht van deze tips, kunt u vinden in het onderstaande bestand.

Klantpanelleden

Naast meldingen zijn er meer thema’s waarover wij uw mening graag horen. Wilt u deelnemen aan ons klantpanel? Stuur een mail met u contactgegevens naar onderzoeken@veere.nl.