Vragen 3e kwartaal 2018 maatschappelijke voorzieningen

Home > Inwoners > Klantpanel > Vragen 3e kwartaal 2018 maatschappelijke voorzieningen

Vragen 3e kwartaal 2018 maatschappelijke voorzieningen

33% Van de klantpanelleden hebben meegedacht over maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Veere. 40% Van deze klantpanelleden zijn betrokken geweest via een informatiebijeenkomst van de gemeente Veere. Ook is 40% van de klantpanelleden betrokken geweest via de dorps- of stadsraad. Gevolgd door 20% betrokkenheid via eigen (sport) vereniging.

Effect betrokkenheid

De klantpaneleden die meegedacht hebben over de maatschappelijke voorzieningen, hebben niet het idee dat hun betrokkenheid effect heeft gehad. Zo missen ze een terugkoppeling en zijn initiatieven (nog) niet opgepakt.

Meedenken

Alle klantpanelleden denken dat de inwoners van de gemeente Veere willen meedenken over het (her)ontwikkelen van de maatschappelijke voorzieningen in de gemeente. Er zijn veel onderwerpen waar de klantpanelleden over mee willen denken. Een opsomming hiervan vindt u in de bijlage. Ook kunt u hier de tips en opmerkingen van de klantpanelleden vinden.

Klantpanel

Naast maatschappelijke voorzieningen zijn er meer thema’s waarover wij uw mening graag horen. Wilt u deelnemen aan ons klantpanel? Stuur een mail met u contactgegevens naar onderzoeken@veere.nl.