Vragen 2e kwartaal 2018 zoekgedrag website

Home > Inwoners > Klantpanel > Vragen 2e kwartaal 2018 zoekgedrag website

Vragen 2e kwartaal 2018 zoekgedrag website

Via ons klantpanel vragen we vier keer per jaar naar de mening van onze inwoners over verschillende onderwerpen. Het afgelopen kwartaal stond het thema website centraal. Het doel van deze korte vragenlijst was te kijken naar de zoekgedrag op onze huidige website.

Zoeken van informatie

Uit de vragenlijst blijkt dat de meeste deelnemers direct naar de website surfen bij het zoeken naar informatie. Hiervoor maakt de meerderheid gebruik van de zoekfunctie op de website. Meer dan de helft vindt de juiste informatie.

Gebruik MijnVeere

Via MijnVeere kunnen inwoners zich aanmelden voor de nieuwsbrief, doorlinken naar Mijn Overheid en is de behandeling van een servicemelding, aanvraag of bezwaar te volgen. Uit het vragenlijst blijkt dat de meeste deelnemers hiervan niet op de hoogte zijn.

Resultaten

Na de zomer gaan we starten met het opzetten van een nieuwe website. De resultaten uit de vragenlijst nemen we hierin mee.

Klantpanel

Naast duurzaamheid zijn er meer thema’s waarover wij uw mening graag horen. Wilt u deelnemen aan ons klantpanel? Stuur een mail met u contactgegevens naar onderzoeken@veere.nl. Een totaal overzicht van de uitslagen kunt u vinden in het onderstaande document.