Vragen 1e kwartaal 2018 duurzaamheid

Home > Inwoners > Klantpanel > Vragen 1e kwartaal 2018 duurzaamheid

Vragen 1e kwartaal 2018 duurzaamheid

Via ons klantpanel vragen we vier keer per jaar naar de mening van onze inwoners over verschillende onderwerpen. Afgelopen maart stond het thema duurzaamheid centraal. Het doel van deze korte vragenlijst was de behoefte aan informatie over dit onderwerp te achterhalen.

Maatregelen

Uit het onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de ondervraagden al verschillende duurzaamheidsmaatregelen heeft genomen. Dit zoals: het nemen van spouwmuurisolatie, dakisolatie van binnenuit of zonnepanelen op eigen dak.

Informatie

De helft van de deelnemers hebben aangegeven meer informatie te willen op het gebied van duurzaamheid. Dit over zonnepanelen, warmtepompen en subsidies voor duurzaamheidmaatregelen. Een aantal heeft zich al georiënteerd op aanvullende maatregelen, maar wacht op de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. De voorkeur gaat uit naar informatie via onze nieuwsbrief Duurzaam Veere of informatiebijeenkomsten.

Klantpanel

Naast duurzaamheid zijn er meer thema’s waarover wij uw mening graag horen. Wilt u deelnemen aan ons klantpanel? Stuur een mail met u contactgegevens naar onderzoeken@veere.nl. Een totaal overzicht van de uitslagen kunt u vinden in het onderstaande document.