Apps

Home > Inwoners > Apps

Apps

Gemeenteapp
 

Gemeenteapp 
 

De gemeenteapp is ontwikkeld door SIM. Met de nieuwe kosteloze app is het mogelijk snel, eenvoudig en mobiel op de hoogte te blijven van actueel gemeentelijk nieuws. Ook contact leggen kan met deze applicatie. De app is voor smartphones en tablets en geeft informatie over trouwen in de gemeente, werk in uitvoering, tweets en openingstijden. De app stuurt ook pushberichten. Als er evenementen zijn of nieuws is, kan dat via deze app binnengehaald worden. Weer een communicatiemiddel in digitale dienstverlening!
Download de versie voor Android of de versie voor IOS.

Vanaf december 2015 nieuw in de Mijn Veere App een handig overzicht wanneer de afvalcontainers worden opgehaald en waar de dichtsbijzijnde containers en andere vaste afvalpunten staan. U kunt via uw smartphone aangeven wanneer en hoe laat u een herinnering wilt ontvangen. Dan volgt op dat moment een berichtje om niet te vergeten de juiste afvalcontainer op de juiste dag aan de straat te zetten. Via "kalender opvragen" en klikken op het tandwieltje rechtsboven zijn de notificaties in te stellen.
 


 


Politiek Portaal app
 

 
 

De Politiek Portaal app is ontwikkeld door Notubiz. De raadsstukken zijn voor iedereen op een makkelijke manier via een tablet beschikbaar.  
Download de app door op de afbeelding te klikken.
 

Parkeer app
 

Parkeerapp Veere
 

De parkeer app is ontwikkeld in co-creatie met C-Services Holland en biedt veel handige parkeerfunctionaliteiten.

Download Veere’s Parkeerapp voor de iPhone of iPad!
Download Veere’s parkeerapp voor Android smartphones of - tablets in de Google Playstore!

Of scan hieronder de QR code voor Android en IOS.
 

QR code parkeerapp Android en IOS

 

Veere Omgevingsalert app 

De omgevingsalert app is ontwikkeld door 9 to 5 development. Deze app toont de actuele vergunningsaanvragen voor de omgevingsvergunningen in de gemeente Veere. Ga naar de itunes store.

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps

Apps