Apps

Luister met BrowseAloudLees voor
Home > Inwoners > Apps

Apps

GemeenteApp

 

De GemeenteApp is ontwikkeld door SIM. Met deze gratis app is het mogelijk snel, eenvoudig en mobiel op de hoogte te blijven van actueel gemeentelijk nieuws. Ook de openingstijden en informatie over afval, werkzaamheden en bouwkavels vindt u op onze app. U kunt ook contact met ons opnemen via deze app.

GemeenteApp downloaden

De GemeenteApp is er voor smartphones en tablets en stuurt ook pushberichten. 

  • Download de GemeenteApp voor de iPhone of iPad.
  • Download de GemeenteApp voor Android smartphones of - tablets in de Google Playstore.

MijnGemeente App

Melddesk

Het kan voorkomen dat u een klacht heeft over uw woon- of werkomgeving. Bijvoorbeeld omdat u last heeft van lawaai, rondslingerend afval, slechte bestrating of vernieling. In zo’n geval kunt u een servicemelding aan ons doorgeven. Daarmee helpt u ons de woon- en leefomgeving in onze gemeente te verbeteren.

MijnGemeente App downloaden

Daarna kunt u via deze app op een simpele manier een melding doen.

Politiek Portaal App

 

De Politiek Portaal App is ontwikkeld door Notubiz. De raadsstukken zijn voor iedereen op een makkelijke manier via een tablet beschikbaar.  

Politiek Portaal App downloaden

Download de Politiek Portaal App door op de afbeelding hierboven te klikken.

Parkeer App

Parkeerapp Veere

De Parkeer App is ontwikkeld in co-creatie met C-Services Holland en biedt veel handige parkeerfunctionaliteiten.

Parkeer app downloaden

  • Download de ParkeerApp voor de iPhone of iPad.
  • Download de ParkeerApp voor Android smartphones of - tablets in de Google Playstore.

Veere OmgevingsAlert App

De OmgevingsAlert App is ontwikkeld door 9 to 5 development. Deze app toont de actuele vergunningsaanvragen voor de omgevingsvergunningen in de gemeente Veere.

OmgevingsAlert App downloaden

Download de OmgevingsAlert App voor de iPhone of iPad.

WaakSamen
De Gemeente Veere en de Politie Zeeland- Midden West Brabant moedigen het gebruik van WaakSamen als hulp bij BuurtWhatsApp groepen ten zeerste aan en maken dit dan ook mede mogelijk. WaakSamen levert bruikbare informatie op voor zowel de gemeente als de politie. Hierdoor zijn wij beter op de hoogte van de actuele veiligheidssituatie in uw dorp of stad en dit draagt vervolgens bij aan uw veiligheid. Het verzoek is daarom om WaakSamen zo snel mogelijk te downloaden, zodat wij samen Veere nog een stukje veiliger kunnen maken. Kom in actie en download nu de app via de App Store of Play Store.

Afvalapp

De Zeeuwse Reinigingsdienst heeft samen met de gemeenten Hulst, Sluis, Veere, Noord-Beveland, Kapelle, Reimerswaal en Tholen een afvalapp ontwikkeld. Deze afvalapp helpt de inwoners bij het aanbieden en het scheiden van hun afval. De app is een extra service naast de gedrukte afvalkalender. 

Gepersonaliseerde afvalkalender en notificaties

Door het invoeren van postcode en huisnummer is het mogelijk om een gepersonaliseerde afvalkalender te raadplegen. Digitaal is altijd te zien wanneer het restafval, gft-afval, oud papier en plastic verpakkingsafval met lege drankenkartons aangeboden mag worden voor inzameling. De afvalapp kan een melding geven, wanneer u het afval kunt aanbieden. Dit is per gebruiker naar eigen voorkeur in te stellen.

Waar kunt u de app vinden?

De gratis app is beschikbaar in de Playstore (Android) en de App store (IOS). U kunt de app vinden onder de naam ‘ZRD’. Als u de app gedownload heeft, wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer. Vervolgens ziet u alle functionaliteiten en is de app klaar voor gebruik. 

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps