Gilde Walcheren organiseert in samenwerking met het Repaircafé gemeente Veere op woensdag 18 mei van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur Energiebesparing en Duurzaamheid. De inloop vindt plaats in het multifunctioneel centrum Het Onderdak, Schuitvlotstraat 10, Biggekerke. Deskundigen Arie Manintveld en Willemien van de Water, Duurzame energie ambassadeurs geven antwoord op vragen over mogelijkheden om zuiniger om te gaan met energie.

Aan de slag met energiebesparing

Wilt u aan de slag met energiebesparing, isolatie of duurzame energiebronnen zonnepanelen of een warmtepomp, maar weet u niet goed waar u het beste kunt beginnen? Dan is dit de ideale kans om vrijblijvend een gesprek met een twee deskundigen van Het Gilde Walcheren te hebben. Ook kan er een schatting gemaakt worden van de kosten en opbrengsten van diverse maatregelen. Neem hiervoor wel uw verbruikscijfers van het laatste jaar mee. Indien gewenst kan er een vervolgafspraak worden gemaakt.

Voor woningeigenaren en huurders

De inloop is bedoeld voor woningeigenaren en huurders. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer informatie over het Inloopspreekuur Energiebesparing en Duurzaamheid kunt u opvragen bij Gilde Walcheren