De gemeente Veere is jarig en viert dit jaar alweer haar 25ste verjaardag. Door het coronavirus kon de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis niet doorgaan. Dat was een mooi moment geweest om samen met de inwoners de officiële aftrap te verrichten.

gemeente Veere 25 jaar

Nog geen definitief programma

De officiële aftrap gaat er nog komen maar we kunnen nog niet met zekerheid zeggen wanneer dit gaat plaatsvinden. Door de coronamaatregelen die regelmatig veranderen durven we geen definitief programma vast te stellen. Gedurende het jaar kijken we welke mogelijkheden er zijn. Ons streven is om op verschillende momenten door het jaar bij dit jubileum stil te staan, als de coronamaatregelen het toelaten. 

Burgemeester Van der Zwaag: “ De gemeente bestaat 25 jaar waarvan ik 16 jaar burgemeester ben, wat een eer! Ik had graag samen met jullie stilgestaan bij dit jubileum, maar helaas gooit corona roet in het eten. Maar toch willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We hopen dat corona het toelaat om er dit jaar een onvergetelijk feestjaar van te maken.”