Staat u als ondernemer voor digitale uitdagingen? Digitaal Doen Zeeland, ondernemers hotspot Dockwize en de gemeente Veere organiseren voor u een gratis inspirerende workshopreeks over digitalisering. In vier workshops krijgt u inzicht hoe digitalisering een antwoord kan zijn op uw uitdagingen. De workshops, ter waarde van € 975,- worden volledig gefinancierd door de Provincie Zeeland en Digitaal Doen Zeeland.

Overzicht van de workshops

 • Workshop 1 – Klant & Markt
  Ontdek de voordelen van digitalisering bij het aantrekken, binden, bedienen en boeien van klanten.
 • Workshop 2 – Interne Organisatie
  Leer hoe digitalisering kan bijdragen aan het efficiënt produceren van producten en diensten, met tevreden klanten, medewerkers, leveranciers en een gelukkige ondernemer als resultaat.
 • Workshop 3 – Toelevering en Ondersteuning
  Kijk hoe digitalisering kan zorgen voor een efficiënte aanvoer van grondstoffen en benodigdheden, zodat u meteen aan de slag kunt.
 • Workshop 4  – Ketensamenwerking en Digitaal Plan
  Welke voordelen en kenmerken heeft digitalisering in verdere ketensamenwerking, zodat het bij elkaar brengen van leverancier, producent en klant meerwaarde heeft? En wat uit de vier sessies gaat u aanpakken?

Locatie en aanmelden

De vier workshops worden gegeven op de volgende locaties:

 • woensdag 22 november: ‘Klant & markt’ van 13.00 tot 17.00 uur in Brasserie Olmen, Gapingseweg 5 in Serooskerke
 • maandag 27 november: ‘Interne organisatie’ van 13.00 tot 17.00 uur in MFA de Halve Maan, Schoolstraat 2 in Oostkapelle
 • woensdag 29 november: ‘Toelevering en ondersteuning’ en maandag 4 december ‘Ketensamenwerking en Digitaal Plan’ van 13.00 tot 17.00 uur in dorpshuis Nimmerdor, Bakkersland 27 in Grijpskerke

Omdat het om een workshopreeks gaat, is het niet mogelijk om losse workshops te volgen. Aanmelden kan via de website van Dockwize(externe link).

Heeft u vragen?

Neem contact op met programmacoördinator Cindy Cats van Dockwize via telefoonnummer 06 51 51 97 47 of stuur een e-mail naar cindy@dockwize.nl