Peter Brakman, vanaf 1 juli 2021 waarnemend gemeentesecretaris / algemeen directeur van Veere, heeft besloten per direct te stoppen wegens gezondheidsredenen. Brakmans verbintenis zou per 1 juli 2022 worden verlengd. De gemeente is op zoek naar een vervanger. 

Het college heeft besloten pas na de installatie van de nieuwe burgemeester (naar verwachting in de eerste maanden van 2023) op zoek te gaan naar een vaste gemeentesecretaris/algemeen directeur om de stabiliteit in de organisatie te houden. Het wervingsproces voor een vaste gemeentesecretaris / algemeen directeur duurt namelijk naar verwachting ook tot 2023. Dat zou twee wissels tegelijkertijd aan de top betekenen

In korte tijd heeft Peter Brakman veel voor de gemeente betekend

We danken hem voor de prettige samenwerkingen en wat hij in korte tijd voor de gemeente heeft gedaan. Hij had een breed vertrouwen in het college, het MT en de Medezeggenschap. Brakman: “Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier bij Veere gewerkt en ben trots op hetgeen we in die periode hebben bereikt. Ik heb mij in Veere altijd zeer thuis gevoeld, zowel door de contacten met alle collega’s als de politieke- en maatschappelijke contacten.”

Wij wensen hem moed en sterkte de komende tijd.