Gemeenteraad

logo

Snelmenu

Zoeken

Nieuws

 • Veerse visie op Sociaal Domein

  In december 2017 hebben de gemeente Veere, Vlissingen en Middelburg besloten om het ingezette beleid voor het Sociaal Domein (de Pentekening) te evalueren en te kijken hoe dit gezamenlijk voort te zetten.

  Lees verder
 • Jonge statushouders en onderwijs

  Diverse organisaties, waaronder Maatschappelijk werk Walcheren, Scalda, Porthos en Orionis, vragen aandacht voor de problematiek bij jonge statushouders en het volgen van onderwijs. Ze luiden de noodklok vanwege de administratieve, financiƫle en schuldenproblematiek van de jonge leerlingen.

  Lees verder
 • Stedenbouwkundige visie nieuwe locatie supermarkt Vrouwenpolder

  Al in 2010 heeft de eigenaar van de supermarkt in Vouwenpolder aangegeven dat de huidige locatie niet groot genoeg is voor een optimale dienstverlening. Uitbreidingsmogelijkheden ontbreken daar.

  Lees verder
 • Winkeltijdenverordening gemeente Veere 2019

  In september vorig jaar heeft de gemeenteraad ingestemd met een nieuwe concept Winkeltijdenverordening voor de gemeente. Na dat besluit kwam die concept verordening in oktober/november vrij voor inspraak. Daarop zijn 10 zienswijzen ingediend.

  Lees verder
 • Reserve Leefbaarheid 2019 - 2022

  Het college wil ook de komende vier jaar doorgaan met de Reserve Leefbaarheid. Dat betekent dat initiatieven van inwoners om de leefbaarheid te verbeteren in aanmerking kunnen komen voor een gemeentelijke bijdrage.

  Lees verder
 • Kaders voor recreatieve kamerverhuur

  Door een toenemende vraag naar toeristische overnachtingplaatsen neemt de laatste jaren het aanbod van recreatieve kamerverhuur toe. Kamerverhuur is een activiteit die bovendien vanuit commercieel oogpunt interessant is.

  Lees verder
Archief

Vergaderkalender

twitter-icon

Twitter

laatste tweets van de gemeenteraad