De gemeente Veere hoopt het dagelijkse leven binnen de anderhalve meter samenleving weer snel op gang te krijgen. Een van de maatregelen die we daarvoor nemen is het inzetten van corona-coaches in verschillende kernen binnen onze gemeente.

Onze corona-coaches zijn gastheren en gastvrouwen van de gemeente Veere die inwoners, ondernemers en bezoekers op een positieve manier helpen om zich in onze openbare ruimte de corona maatregelen goed op te volgen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende afstand houden (anderhalve meter), de juiste looproute. Daarnaast zijn onze corona-coaches een aanspreekpunt voor onze bezoekers. Gastvrijheid staat bij ons in een hoog vaandel, dus we vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich welkom voelen en gastvrij benaderd worden.

Inzet corona-coaches

We zijn in ieder geval voor de hele zomerperiode op zoek naar corona-coaches voor onze drukste kernen. We hebben in principe diensten van maandag tot en met zondag van 11.00 uur - 17.00 uur. Geïnteresseerden die minimaal 18 jaar oud zijn en niet tot een risicogroep behoren kunnen zich opgeven via Unique.

Opgeven als corona-coach

Wilt u zich direct opgeven? Dat kan via de knop hieronder:

Opgeven als corona-coach

Contact

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Unique via e-mail: gemeenteveere@unique.nl of per telefoon: 06 – 18 59 34 05.

Alvast bedankt voor uw belangstelling om de gemeente Veere gastvrij, veilig en gezond te houden!