Zaterdag 14 mei 2022 vond de feestelijke opening van het vernieuwde entree- en kleedgebouw van zwembad De Goudvijver plaats in Serooskerke. Een geslaagde dag met een flinke opkomst en prachtig weer.

Officiële opening

Wethouder Pieter Wisse, wethouder Chris Maas en bedrijfsleidster Iris Oomkens openden officieel het vernieuwde zwembad door samen een gouden lint door te knippen. Na de toespraken van de wethouders en van aannemer bouwbedrijf Vaessen kreeg Iris Oomkens de sleutel van het vernieuwde zwembad overhandigd. Daarna was het feest.

Wethouder Wisse, Iris en wethouder Maas openen het zwembad
Op de foto: Wethouder Wisse, Iris en wethouder Maas openen het zwembad

Feestelijke activiteiten

De bezoekers maakten entree door onder een gouden ballonnenboog door te lopen, waarna zij werden verwelkomd met taart. Bezoekers konden vervolgens, onder het genot van een hapje en een drankje, rondkijken. Het zwembad was versierd met gouden ballonnen en slingers. De kinderen genoten van het prachtige weer met een ijsje van de ijscokraam. Zij verzamelden zich netjes in een rij om zich te laten schminken door een grimeur. Het grote grasveld werd gebruikt voor spelletjes.

Bezoekers konden ook een leuke quiz doen. Deze quiz bracht hen naar vijf verschillende plekken verspreid rond het zwembad, waar zij vragen moesten beantwoorden over zwembad De Goudvijver of over Serooskerke. Een aantal bezoekers had alle vragen goed. Bij het inleveren van de quiz kregen de kinderen een zakje gouden chocolademunten.

Feestelijke opening zwembad de goudvijver