Wat is het Duurzaam Bouwloket Zeeland

Heeft u vragen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen, beschikbare subsidies of energie opwekken? Het Duurzaam Bouwloket helpt u van A tot Z bij het verduurzamen van uw woning. Het Duurzaam Bouwloket is een dienst die u door de gezamenlijke Zeeuwse gemeenten wordt aangeboden. 

Gratis informatie en advies

Inwoners uit de gemeente kunnen gratis en onafhankelijk informatie of advies inwinnen op de website www.duurzaambouwloket.nl

Daarbij staan de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroom niet en mail uw vraag naar info@duurzaambouwloket.nl. Of stel u vraag via WhatsApp aan Duurzaam Bouwloket via 06 4545 1188.

Subsidieregeling

Bent u het zat om onnodig veel geld uit te geven aan energiebelasting? Dan is dit het moment om in actie te komen. 
Ga voor een duurzame woning die zijn eigen energie opwekt of sluit aan bij een lokale energie coöperatie en wek energie op samen met mede-inwoners. Hoe? Het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket helpt u verder! Bekijk de mogelijkheden.

Stappenplan duurzaam bouwen

Met het stappenplan duurzaam bouwen (441.272 KB) krijgt u een indicatie hoe u als particulier zelf een woning kunt bouwen zonder energierekening.

Nieuwsbrief Duurzaam Bouwloket

Wilt u elk kwartaal een nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes binnen de gemeente met betrekking subsidieregelingen, duurzaam (ver)bouwen en energie besparen? Laat het ons weten door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl

Tips Duurzaam Bouwloket via Social Media

Ontvang wekelijks gratis tips door het Duurzaam Bouwloket te volgen op social media: