*** Deze e-mail is verzonden per mail aan instellingen en verenigingen op het gebied van onderwijs, sport en cultuur. Wilt u deze delen met ouders/verzorgers, medewerkers, vrijwilligers, leden en andere betrokkenen? Bij voorbaat hartelijk dank!***

Beste mensen,

Het coronavirus heeft ons al weken in zijn greep en we weten niet hoe lang het nog gaat duren. Overal is het stil op straat, scholen zijn leeg, we leven geïsoleerd terwijl we sociaal willen zijn. Gedwongen binnen moeten blijven is moeilijk.

Kinderen willen graag ‘in het echt’ hun klasgenootjes en vriendjes weer zien. Ouders die hun best doen om kinderen te helpen met hun schoolwerk en soms ook nog een baan ernaast hebben. Het is lastig. En vooral nu we sport en ontspanning zo nodig hebben om stoom af te blazen en nieuwe energie op te doen, kan dat niet. En straks is het meivakantie waarin iedereen zich ook aan de regels moet houden. Het vraagt veel van ons geduld en aanpassingsvermogen.

Ik wil iedereen die getroffen is door het coronavirus veel beterschap en een spoedig herstel toewensen.

We zien dat iedereen in de gemeente Veere zijn best doet en dat u zich houdt aan de afgekondigde maatregelen. Namens de gemeente Veere wil ik u daarvoor bedanken.

Er komt een moment dat we ons gewone leven weer kunnen oppakken. Dat we weer kunnen sporten en spelen. Bedenk tot die tijd nieuwe manieren om je thuis te vermaken. Want ik weet zeker dat jullie genoeg creativiteit hebben. 

Hou vol en help elkaar, zodat we samen door deze moeilijke periode heen komen.

Ik wens u veel sterkte en gezondheid toe.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het college van
Burgemeester en Wethouders van Veere,

Pieter Wisse

Wethouder Onderwijs, Sport en Cultuur

wethouder Pieter Wisse