Vanaf maandag 10 januari is het mogelijk om zonder afspraak in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee (van 09.00 tot 17.00 uur) een boosterprik te halen.

Logo GGD Zeeland

Wanneer mag u een boosterprik?

Iedereen vanaf 18 jaar kan een boostervaccinatie inplannen. U kunt de boostervaccinatie 3 maanden na uw laatste vaccinatie of coronabesmettingen krijgen.

Capaciteit benutten

Om ervoor te zorgen dat we half januari alle Zeeuwen vanaf 18 jaar en ouder konden voorzien van een boosterprik is de capaciteit de afgelopen maanden enorm uitgebreid. Omdat op dit moment de capaciteit op sommige locaties niet volledig wordt benut, is het vanaf maandag mogelijk om in Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee zonder afspraak een boosterprik te laten zetten. Deze vaccinatielocaties zijn open van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook nog steeds mogelijk om een afspraak te maken om u te laten vaccineren.

Kijk voor alle actuele informatie over de vaccinatielocaties op de website van GGD Zeeland.

Afspraak maken overige vaccinatielocaties

Voor mensen die hun boosterprik willen halen in Domburg, Terneuzen en Tholen blijft het vooralsnog nodig om een afspraak te maken. Een afspraak maakt u via de website: www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

Wanneer u al een afspraak heeft gemaakt, maar liever gebruik maakt van de vrije inloop, kunt u gerust langs één van de aangegeven locaties. Het is niet nodig om de oude afspraak te verzetten.

Twijfels of prikangst?!

Heeft u twijfels over de coronavaccinatie of wilt u medisch advies of het in uw situatie veilig is om uzelf te laten vaccineren? Met die vragen kunt u terecht bij de Vaccinatie Twijfeltelefoon. Ervaren medisch studenten staan u te woord en kunnen u informeren over de laatste stand van zaken rond de coronavaccins. Er is altijd een medisch specialist of huisarts aanwezig voor eventuele complexe vragen. Bel naar: 088 755 57 77, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Prikken met prikangst?

Wilt u uzelf wel laten vaccineren tegen corona, maar houdt angst voor naalden u tegen? Kom dan naar een van de locaties of ga met ons in gesprek met een medewerker van GGD Zeeland via het speciale prikangst-Whatsapp-nummer 06 824 475 67. We nemen de tijd voor u en zoeken samen naar een oplossing waar u zich goed bij voelt.