Woensdagochtend 27 oktober wandelde wethouder Chris Maas mee met bewoners en vrijwilligers van verzorgingshuis Simnia. Wekelijks worden de bewoners door een groep vrijwilligers begeleid of gereden door de omgeving van Domburg. 

Uitgenodigd op het gemeentehuis

Wethouder Maas ziet de groep regelmatig op de woensdag wandelen door Domburg. Hij heeft grote waardering voor de inzet van vrijwilligers in de gemeente Veere. Daarom nodigde hij woensdagochtend de groep vrijwilligers van Simnia uit op het gemeentehuis voor een kopje koffie en een gebakje.

Waardering voor vrijwilligers

Rond de 50 bewoners en vrijwilligers van Simnia waren aanwezig. Namens de gemeente sprak wethouder Maas zijn waardering uit voor alle vrijwilligers in de gemeente: “Jullie zijn zo ongelofelijk belangrijk en jullie staan vanochtend voor mij symbool voor alle vrijwilligers – en dat zijn er heel veel in de gemeente Veere – die ouderen ondersteunen, jongerenwerk doen, voetbal- en muziekverenigingen laten draaien, musea enzovoort. Het verdient van de kant van de gemeente heel veel respect en waardering. Hartstikke bedankt!”

Na het koffiemoment vervolgde Chris Maas samen met de groep de wandeling door Domburg.

Wethouder Chris Maas wandelde mee met bewoners en vrijwilligers van verzorgingshuis Simnia