Veiligheid en rampen

Luister met BrowseAloudLees voor
Home > Bestuur > Veiligheid en rampen

Veiligheid en rampen

Informatie over veiligheid en rampen

Veere is een gemeente waarin mensen veilig kunnen wonen, werken en recreëren. Dit begint al thuis, in en rondom uw eigen woonomgeving. Bijvoorbeeld met beveiliging tegen brand en inbraak, veilig verkeersgedrag in uw straat en het terugdringen van overlast en geweld. De gemeente is de regisseur op dit gebied. Maar de medewerking van inwoners, veiligheidspartners en organisaties is onmisbaar. Samen zorgen we voor een optimaal leefklimaat, waarin iedereen goed kan functioneren. En waarin iedereen zich veilig, betrokken en verantwoordelijk voelt. 

Veiligheid

Veiligheid in onze gemeente gaat niet alleen over woninginbraken en bescherming tegen brand. Veiligheid betekent ook een veilige fietstocht naar school, het redden van levens en samen problemen oplossen. 

Rampen

Het voorkomen en bestrijden van rampen en crises is een taak van de gemeente. Maar ook als inwoner speelt u hierin een cruciale rol. Het is belangrijk dat u weet wat u bij een ramp of zwaar ongeval moet doen. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over veiligheid en rampen in de gemeente Veere? Bekijk dan de veiligheidsnota of neem contact op met Jeroen Viergever. U kunt hem telefonisch bereiken via (0118) 555 241 of per e-mail jc.viergever@veere.nl

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps