Drs. R.J. van der Zwaag neemt na 17 jaar afscheid als burgemeester van de gemeente Veere. 

Openbare afscheidsreceptie 

We nemen afscheid van burgemeester van der Zwaag tijdens een openbare afscheidsreceptie op vrijdag 27 januari 2023. Graag nodigen wij u uit deze bijeenkomst bij te wonen. U bent van harte welkom vanaf 14:00 uur tot 19:00 uur in het gemeentehuis aan de Traverse 1 in Domburg.

De tekst gaat verder na de afbeelding. 

Buitengewone raadsvergadering 

Op donderdag 26 januari 2023 neemt de gemeenteraad van Veere afscheid van burgemeester van der Zwaag tijdens een buitengewone raadsvergadering. Deze vergadering start om 19:30 uur en is openbaar, maar gezien er een beperkt aantal plekken beschikbaar is in de raadzaal verzoeken wij u de openbare receptie op vrijdag 27 januari 2023 te bezoeken. De vergadering is ook vanuit huis te volgen. De link hiervoor vindt u op de pagina Live vergadering volgen. Na de raadsvergadering volgt een receptie in de hal van het gemeentehuis zodat aanwezigen persoonlijk afscheid kunnen nemen van burgemeester van der Zwaag.

Afscheidsbijeenkomst personeel

Op donderdag 26 januari 2023 is het gemeentehuis vanaf 15:00 uur gesloten voor bezoekers vanwege de afscheidsbijeenkomst voor personeel.