Op zaterdag 8 mei bestaat muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere precies 100 jaar. De bedoeling was om dit jubileum op zaterdagavond 8 mei uitgebreid te vieren met een groot jubileumconcert in de Grote Kerk in Veere. Met daarna nog meer jubileumactiviteiten, waarna het 100-jarig bestaan op zaterdag 7 mei 2022 muzikaal zou worden afgesloten. Zou… want corona gooide roet in het eten.

Alle geplande jubileumactiviteiten schuiven door

De voorbereidingen gaan onverminderd door en besloten is om in mei 2022 alsnog een groots jubileumconcert in de Grote Kerk in Veere te organiseren. Daarnaast staan er nog andere jubileumactiviteiten op de planning zodra het samen muziek maken in fysieke vorm én in orkestverband weer mogelijk is. Alle leden van Veere’s Genoegen ontmoeten elkaar op zaterdagavond 8 mei aanstaande wel online om de 100e verjaardag van hun muziekvereniging in aangepaste vorm te vieren.

Fanfareorkest muziekvereniging Veere's Genoegen 2019
Foto: fanfareorkest muziekvereniging Veere's Genoegen 2019
Eén van de eerste foto's van Veere's Genoegen
Foto: één van de eerste foto's van Veere's Genoegen

Over muziekvereniging Veere’s Genoegen

De muziekvereniging uit Veere heeft op dit moment ongeveer 60 leden en bestaat uit onder andere een fanfareorkest en een gelegenheidsorkestje. De thuisbasis van de muziekvereniging is het eigen clubgebouw ‘Het Akkoord’ in het centrum van Veere.

Kijk voor meer informatie over de muziekvereniging op de website van Veere’s Genoegen

Affiche Veere's Genoegen 12-06-1926
Foto: affiche Veere's Genoegen 12-06-1926
Foto van fanfareorkest Veere's Genoegen
Foto: fanfareorkest Veere's Genoegen